Gala, Puhpelem, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gala
Désa
Gala kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Gala
Gala
Gala kapernah ing Jawa Tengah
Gala
Gala
Gala kapernah ing Indonésia
Gala
Gala
Koordhinat: 7°44′45″S 111°12′57″E / 7.745723°S 111.2159126°E / -7.745723; 111.2159126Koordhinat: 7°44′45″S 111°12′57″E / 7.745723°S 111.2159126°E / -7.745723; 111.2159126
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanPuhpelem
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Gala iku désa ing Kacamatan Puhpelem, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)