Giriharja, Puhpelem, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Giriharja
Kalurahan
Giriharja kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Giriharja
Giriharja
Giriharja kapernah ing Jawa Tengah
Giriharja
Giriharja
Giriharja kapernah ing Indonésia
Giriharja
Giriharja
Koordhinat: 7°47′18″S 111°16′11″E / 7.788383°S 111.2695981°E / -7.788383; 111.2695981Koordhinat: 7°47′18″S 111°16′11″E / 7.788383°S 111.2695981°E / -7.788383; 111.2695981
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanPuhpelem
Kodhe laladan
administrasi
33.12.25.1002

Giriharja iku kalurahan ing Kacamatan Puhpelem, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)