Nguneng, Puhpelem, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Nguneng
Désa
Nguneng kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Nguneng
Nguneng
Nguneng kapernah ing Jawa Tengah
Nguneng
Nguneng
Nguneng kapernah ing Indonésia
Nguneng
Nguneng
Koordhinat: 7°45′54″S 111°16′43″E / 7.7648855°S 111.2785407°E / -7.7648855; 111.2785407Koordhinat: 7°45′54″S 111°16′43″E / 7.7648855°S 111.2785407°E / -7.7648855; 111.2785407
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanPuhpelem
Kodhe laladan
administrasi
33.12.25.2003

Nguneng iku désa ing Kacamatan Puhpelem, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)