Tembung andhahan

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
(Dilih saka Tembung Andhahan)

Tembung Andhahan iku tembung kang wus owah seka asliné (tembung lingga). Ing basa Indonésia, tembung andhahan diarani kata jadian. Tambahan saka tembung lingga iku bisa arupa siji utawa campuran seka:

Umpamane:

  • katresnan seka ka+tresna+an.
  • lumingsir seka lingsir antuk sisipan um.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tembung_andhahan&oldid=1045137"