Tegalmulya, Kemalang, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tegalmulya
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiTegalmulyo
Tegalmulya kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Tegalmulya
Tegalmulya
Tegalmulya kapernah ing Jawa Tengah
Tegalmulya
Tegalmulya
Tegalmulya kapernah ing Indonésia
Tegalmulya
Tegalmulya
Koordhinat: 7°34′06″S 110°28′37″E / 7.56843°S 110.47687°E / -7.56843; 110.47687Koordhinat: 7°34′06″S 110°28′37″E / 7.56843°S 110.47687°E / -7.56843; 110.47687
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanKemalang
Kodhe laladan
administrasi
33.10.21.2006

Tegalmulya iku désa ing Kacamatan Kemalang, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)