Menyang kontèn

Sidareja, Kemalang, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sidareja
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSidorejo
Sidareja kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Sidareja
Sidareja
Sidareja kapernah ing Jawa Tengah
Sidareja
Sidareja
Sidareja kapernah ing Indonesia
Sidareja
Sidareja
Koordhinat: 7°35′18″S 110°28′33″E / 7.58828°S 110.47577°E / -7.58828; 110.47577Koordhinat: 7°35′18″S 110°28′33″E / 7.58828°S 110.47577°E / -7.58828; 110.47577
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanKemalang
Kodhe laladan
administrasi
33.10.21.2005

Sidareja iku désa ing Kacamatan Kemalang, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.