Menyang kontèn

Bawukan, Kemalang, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Bawukan
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiBawukan
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Klaten Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°38′46″S 110°28′43″E / 7.64599°S 110.4787°E / -7.64599; 110.4787Koordhinat: 7°38′46″S 110°28′43″E / 7.64599°S 110.4787°E / -7.64599; 110.4787
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanKemalang
Kodhe laladan
administrasi
33.10.21.2001

Bawukan iku désa ing Kacamatan Kemalang, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.