Panggang, Kemalang, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Panggang
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPanggang
Panggang kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Panggang
Panggang
Panggang kapernah ing Jawa Tengah
Panggang
Panggang
Panggang kapernah ing Indonésia
Panggang
Panggang
Koordhinat: 7°37′50″S 110°28′41″E / 7.63051°S 110.47818°E / -7.63051; 110.47818Koordhinat: 7°37′50″S 110°28′41″E / 7.63051°S 110.47818°E / -7.63051; 110.47818
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanKemalang
Kodhe laladan
administrasi
33.10.21.2003

Panggang iku désa ing Kacamatan Kemalang, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)