Menyang kontèn

Tèmpèl, Sléman

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Tèmpèl
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiTempel
Tèmpèl kapernah ing Ngayogyakarta
Tèmpèl
Tèmpèl
Tèmpèl kapernah ing Indonesia
Tèmpèl
Tèmpèl
Koordhinat: 7°39′57″S 110°19′05″E / 7.66579°S 110.31802°E / -7.66579; 110.31802Koordhinat: 7°39′57″S 110°19′05″E / 7.66579°S 110.31802°E / -7.66579; 110.31802
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènSléman
Désa
Kodhe laladan
administrasi
34.04.14

Tèmpèl iku kacamatan ing Kabupatèn Sléman.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.