Prambanan, Sléman

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Prambanan
Kacamatan
Nagara  Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]]

[[Kategori:kacamatan ing Kabupatèn Sléman {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:Prambanan, {{{nama dati2}}}| ]]

Prambanan iku kacamatan ing kabupatèn Sleman, Daerah Istimewa Yogyakarta, Indonésia.

Padésan[besut | besut sumber]

  • Sumberharja
  • Wukirharja
  • Gayamharja
  • Sambireja
  • Madureja
  • Bakaharja

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Prambanan, Kabupatèn Sléman, Dhaérah Istiméwa Yogyakarta

Désa/Kelurahan: Sumberharja | Wukirharja | Gayamharja | Sambireja | Madureja | Bakaharja