Prambanan, Sléman

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Prambanan
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • Resmi Prambanan
Prambanan iku kapernah ing Ngayogyakarta
Prambanan
Prambanan
Prambanan iku kapernah ing Indonésia
Prambanan
Prambanan
Koordhinat: 7°47′51″S 110°30′17″E / 7.79737°S 110.50467°E / -7.79737; 110.50467Koordhinat: 7°47′51″S 110°30′17″E / 7.79737°S 110.50467°E / -7.79737; 110.50467
Nagara  Indonésia
Provinsi Daerah Istimewa Yogyakarta
Kabupatèn Sléman
Désa
Kodhe laladan
administrasi
34.04.09

Prambanan iku kacamatan ing Kabupatèn Sléman.[1]

Désa[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.