Prambanan, Sléman

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Prambanan
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPrambanan
Prambanan kapernah ing Ngayogyakarta
Prambanan
Prambanan
Prambanan kapernah ing Indonésia
Prambanan
Prambanan
Koordhinat: 7°47′51″S 110°30′17″E / 7.79737°S 110.50467°E / -7.79737; 110.50467Koordhinat: 7°47′51″S 110°30′17″E / 7.79737°S 110.50467°E / -7.79737; 110.50467
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènSléman
Désa
Kodhe laladan
administrasi
34.04.09

Prambanan iku kacamatan ing Kabupatèn Sléman.[1]

Désa[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)