Séyégan, Sléman

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Séyégan
Kapanewon
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSeyegan
Séyégan kapernah ing Ngayogyakarta
Séyégan
Séyégan
Séyégan kapernah ing Indonésia
Séyégan
Séyégan
Koordhinat: 7°43′36″S 110°18′01″E / 7.72657°S 110.3003°E / -7.72657; 110.3003Koordhinat: 7°43′36″S 110°18′01″E / 7.72657°S 110.3003°E / -7.72657; 110.3003
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènSléman
Désa
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Séyégan iku Kapanewon ing Kabupatèn Sléman[1], Provinsi Daerah Istimewa Yogyakarta. Kapanewon Seyegan mapan ing sisih kulon kabupaten Sleman

Panewu (Camat)[besut | besut sumber]

  1. P. Suyanto
  2. Drs. Sarjono
  3. Drs. Kuntadi
  4. Purwatno Widodo SH, CN
  5. Anggoro Aji Sunaryono, SH, MH
  6. Drs. Ahmad Yuno Nurkaryadi, MM
  7. Drs. Budi Sutamba Saputra, M.Si
  8. R. Budi Pramono, S.IP, M.Si
  9. Drs. Yakti Yudanto

Kalurahan[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)