Margadadi, Séyégan, Sléman

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Margadadi
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiMargodadi
Margadadi kapernah ing Kabupatèn Sléman
Margadadi
Margadadi
Margadadi kapernah ing Ngayogyakarta
Margadadi
Margadadi
Margadadi kapernah ing Indonésia
Margadadi
Margadadi
Koordhinat: 7°40′16″S 110°19′12″E / 7.67123°S 110.32009°E / -7.67123; 110.32009Koordhinat: 7°40′16″S 110°19′12″E / 7.67123°S 110.32009°E / -7.67123; 110.32009
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènSléman
KacamatanSéyégan
Kodhe laladan
administrasi
34.04.05.2002

Margadadi iku désa ing Kacamatan Séyégan, Kabupatèn Sléman, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)