Menyang kontèn

Pakem, Sléman

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Pakem
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPakem
Pakem kapernah ing Ngayogyakarta
Pakem
Pakem
Pakem kapernah ing Indonesia
Pakem
Pakem
Koordhinat: 7°37′13″S 110°25′07″E / 7.62039°S 110.41848°E / -7.62039; 110.41848Koordhinat: 7°37′13″S 110°25′07″E / 7.62039°S 110.41848°E / -7.62039; 110.41848
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènSléman
Désa
Kodhe laladan
administrasi
34.04.16

Pakem iku kacamatan ing Kabupatèn Sléman.[1]

Désa[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.