Pakembinangun, Pakem, Sléman

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pakembinangun
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPakembinangun
Pakembinangun kapernah ing Kabupatèn Sléman
Pakembinangun
Pakembinangun
Pakembinangun kapernah ing Ngayogyakarta
Pakembinangun
Pakembinangun
Pakembinangun kapernah ing Indonésia
Pakembinangun
Pakembinangun
Koordhinat: 7°39′32″S 110°25′24″E / 7.65888°S 110.42335°E / -7.65888; 110.42335Koordhinat: 7°39′32″S 110°25′24″E / 7.65888°S 110.42335°E / -7.65888; 110.42335
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènSléman
KacamatanPakem
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Pakembinangun iku désa ing Kacamatan Pakem, Kabupatèn Sléman, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)