Mlathi, Sléman

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Mlathi
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • Resmi Mlati
Mlathi iku kapernah ing Ngayogyakarta
Mlathi
Mlathi
Mlathi iku kapernah ing Indonésia
Mlathi
Mlathi
Koordhinat: 7°43′54″S 110°14′55″E / 7.73175°S 110.24853°E / -7.73175; 110.24853Koordhinat: 7°43′54″S 110°14′55″E / 7.73175°S 110.24853°E / -7.73175; 110.24853
Nagara  Indonésia
Provinsi Daerah Istimewa Yogyakarta
Kabupatèn Sléman
Désa
Kodhe laladan
administrasi
34.04.06

Mlathi iku kacamatan ing Kabupatèn Sléman.[1]

Désa[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.