Mlathi, Sléman

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Mlathi
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiMlati
Mlathi kapernah ing Ngayogyakarta
Mlathi
Mlathi
Mlathi kapernah ing Indonésia
Mlathi
Mlathi
Koordhinat: 7°43′54″S 110°14′55″E / 7.73175°S 110.24853°E / -7.73175; 110.24853Koordhinat: 7°43′54″S 110°14′55″E / 7.73175°S 110.24853°E / -7.73175; 110.24853
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènSléman
Désa
Kodhe laladan
administrasi
34.04.06

Mlathi iku kacamatan ing Kabupatèn Sléman.[1]

Désa[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)