Menyang kontèn

Merdikareja, Tèmpèl, Sléman

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Merdikareja
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiMerdikorejo
Merdikareja kapernah ing Kabupatèn Sléman
Merdikareja
Merdikareja
Merdikareja kapernah ing Ngayogyakarta
Merdikareja
Merdikareja
Merdikareja kapernah ing Indonesia
Merdikareja
Merdikareja
Koordhinat: 7°40′16″S 110°19′12″E / 7.67123°S 110.32009°E / -7.67123; 110.32009Koordhinat: 7°40′16″S 110°19′12″E / 7.67123°S 110.32009°E / -7.67123; 110.32009
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènSléman
KacamatanTèmpèl
Kodhe laladan
administrasi
34.04.14.2008

Merdikareja iku désa ing Kacamatan Tèmpèl, Kabupatèn Sléman, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.