Menyang kontèn

Syunai, Bikar, Tambrauw

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Syunai
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiPapua Kulon
KabupatènTambrauw
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Syunai iku désa ing Dhistrik Bikar, Kabupatèn Tambrauw Provinsi Papua Kulon, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]