Sausapor, Tambrauw

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
{{{jeneng}}}
Dhistrik
Nagara  Indonésia
Propinsi Papua Kulon
Kampung/Kalurahan -

[[Kategori:dhistrik ing Kabupatèn {{{jeneng dati2}}}]]

[[Kategori:{{{jeneng}}}, {{{jeneng dati2}}}| ]]

Distrik Sausapor iku distrik (setingkat karo kacamatan) ing Kabupatèn Tambrauw propinsi Papua Kulon.

Kabupatèn Sorong