Syamsir Siregar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Syamsir Siregar (lair ing Pematangsiantar, Sumatra Lor, 23 Oktober 1941; umur 80 taun) ya iku panjenengané salah sijiné tokoh militèr Indonésia kang njabat Kepala Badan Intelijen Negara wiwit 8 Dhésèmber 2004 nganti 22 Oktober 2009. Syamsir Siregar lulusan Akademi Militer angkatan 1965 lan saka kasatuan Infanteri - Kostrad. Pangkat pungkasan ing militèr ya iku Mayor Jéndral TNI lan kalungguhan pungkasan ing militèr dadi Kepala Badan Intelijen ABRI.

Karier[besut | besut sumber]


Didhisiki déning:
A. M. Hendropriyono
{{{jabatan}}}
8 Dhésèmber 200422 Oktober 2009
Diganti déning:
Sutanto