Kostrad

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
KOSTRAD

Komando Cadangan Strategis TNI Angkatan Darat dicekak Kostrad iku pérangan saka Bala Pertahanan Pusat sing diduwèni déning TNI Angkatan Dharat.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kostrad&oldid=827099"