Kostrad

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
KOSTRAD

Komando Cadangan Strategis TNI Angkatan Darat dicekak Kostrad iku péranganing Bala Pertahanan Pusat sing diduwèni déning TNI Angkatan Dharat.

Pranala njaba[besut | besut sumber]