Kostrad

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
KOSTRAD

Komando Cadangan Strategis TNI Angkatan Darat dicekak Kostrad iku pérangan saka Bala Pertahanan Pusat sing diduwèni déning TNI Angkatan Dharat.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kostrad&oldid=827099"