Kostrad

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
KOSTRAD

Komando Cadangan Strategis TNI Angkatan Darat dicekak Kostrad iku péranganing Bala Pertahanan Pusat sing diduwèni déning TNI Angkatan Dharat.

Pranala njaba[besut | besut sumber]