Kostrad

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
KOSTRAD

Komando Cadangan Strategis TNI Angkatan Darat dicekak Kostrad iku péranganing Bala Pertahanan Pusat sing diduwèni déning TNI Angkatan Dharat.

Pranala njaba[besut | besut sumber]