Sumber, Banjarsari, Kutha Surakarta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sumber
Kalurahan
Sumber kapernah ing Kutha Surakarta
Sumber
Sumber
Sumber kapernah ing Jawa Tengah
Sumber
Sumber
Sumber kapernah ing Indonesia
Sumber
Sumber
Koordhinat: 7°32′51″S 110°48′15″E / 7.54757°S 110.80415°E / -7.54757; 110.80415Koordhinat: 7°32′51″S 110°48′15″E / 7.54757°S 110.80415°E / -7.54757; 110.80415
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSurakarta
KacamatanBanjarsari
Kodhe laladan
administrasi
33.72.05.1012

Sumber iku kalurahan ing Kacamatan Banjarsari, Kutha Surakarta, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2019-02-25.