Manahan, Banjarsari, Kutha Surakarta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Manahan
Kalurahan
Manahan kapernah ing Kutha Surakarta
Manahan
Manahan
Manahan kapernah ing Jawa Tengah
Manahan
Manahan
Manahan kapernah ing Indonésia
Manahan
Manahan
Koordhinat: 7°33′18″S 110°48′24″E / 7.55501°S 110.80655°E / -7.55501; 110.80655Koordhinat: 7°33′18″S 110°48′24″E / 7.55501°S 110.80655°E / -7.55501; 110.80655
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSurakarta
KacamatanBanjarsari
Kodhe laladan
administrasi
33.72.05.1011

Manahan iku kalurahan ing Kacamatan Banjarsari, Kutha Surakarta, Jawa Tengah.[1] Ing kalurahan Manahan ana sawijining papan kanggo among raga kang duwèni standar Internasional arané Manahan Sports Complex kang dumadi saka manéka warna sarana olahraga kaya ta: Stadhion Manahan, Bèji Nglangi Tirtamaya, Velodrome Manahan, Lapangan Tenis, lan-liya-liyané.

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2019-02-25.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)