Keprabon, Banjarsari, Kutha Surakarta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Keprabon
Kalurahan
Keprabon kapernah ing Kutha Surakarta
Keprabon
Keprabon
Keprabon kapernah ing Jawa Tengah
Keprabon
Keprabon
Keprabon kapernah ing Indonésia
Keprabon
Keprabon
Koordhinat: 7°34′04″S 110°49′26″E / 7.56783°S 110.82395°E / -7.56783; 110.82395Koordhinat: 7°34′04″S 110°49′26″E / 7.56783°S 110.82395°E / -7.56783; 110.82395
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSurakarta
KacamatanBanjarsari
Kodhe laladan
administrasi
33.72.05.1006

Keprabon iku kalurahan ing Kacamatan Banjarsari, Kutha Surakarta, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak tanggal 2019-02-25.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)