Menyang kontèn

Banyuanyar, Banjarsari, Kutha Surakarta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Banyuanyar
Kalurahan
Banyuanyar kapernah ing Kutha Surakarta
Banyuanyar
Banyuanyar
Banyuanyar kapernah ing Jawa Tengah
Banyuanyar
Banyuanyar
Banyuanyar kapernah ing Indonesia
Banyuanyar
Banyuanyar
Koordhinat: 7°32′19″S 110°48′20″E / 7.53874°S 110.80544°E / -7.53874; 110.80544Koordhinat: 7°32′19″S 110°48′20″E / 7.53874°S 110.80544°E / -7.53874; 110.80544
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSurakarta
KacamatanBanjarsari
Kodhe laladan
administrasi
33.72.05.1013

Banyuanyar iku kalurahan ing Kacamatan Banjarsari, Kutha Surakarta, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2019-02-25.