Kethèlan, Banjarsari, Kutha Surakarta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kethèlan
Kalurahan
Kethèlan kapernah ing Kutha Surakarta
Kethèlan
Kethèlan
Kethèlan kapernah ing Jawa Tengah
Kethèlan
Kethèlan
Kethèlan kapernah ing Indonésia
Kethèlan
Kethèlan
Koordhinat: 7°33′46″S 110°49′15″E / 7.56276°S 110.82072°E / -7.56276; 110.82072Koordhinat: 7°33′46″S 110°49′15″E / 7.56276°S 110.82072°E / -7.56276; 110.82072
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSurakarta
KacamatanBanjarsari
Kodhe laladan
administrasi
33.72.05.1008

Kethèlan iku kalurahan ing Kacamatan Banjarsari, Kutha Surakarta, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2019-02-25.