Sirkumfleks

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Sirkumfleks (ˆ) (kerep salah disebut karo istilah caret utawa pangkat sing wanguné mèmper-^) uga sinebut "topi", iku tandha diakritik sing dipigunakaké sajeroning basa-basa Kroasia, Prancis, Frisia Barat, Esperanto, Nurwègen, Romania, Slowakia, Vietnam, Romaji, Welsh, Portugis, Italia, Afrikaans, Turki, basa Pèrsi sing diromansasi, lan sawetara basa liyané.

Istilah iki asalé saka basa Latin circumflexus (mlengkung)—pertalan saka basa Yunani περισπωμένη (perispomeni).

Ââ[besut | besut sumber]

Ĉĉ[besut | besut sumber]

Êê[besut | besut sumber]

Ĝĝ[besut | besut sumber]

Ĥĥ[besut | besut sumber]

Îî[besut | besut sumber]

Ĵĵ[besut | besut sumber]

Ôô[besut | besut sumber]

Ŝŝ[besut | besut sumber]

Ûû[besut | besut sumber]

Ŵŵ[besut | besut sumber]

Ŷŷ[besut | besut sumber]

Ẑẑ[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]