C

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Wiktionary-logo.svg
Pirsani C, c ing Wiktionary, kamus gratis.
C
Abjad Latin dasar
Aa Bb Cc Dd Ee  
Ff Gg Hh Ii Jj  
Kk Ll Mm Nn Oo  
Pp Qq Rr Ss Tt  
Uu Vv Ww Xx Yy Zz  

C, utawa c, minangka aksara katelu ing aksara Latin dhasar Inggris lan ISO. Jenenge ing basa Inggris yaiku cee (pocapan /ˈsiː/), jamak cees.