H

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

H, utawa h, minangka aksara kawolu ing alfabet Latin dhasar ISO. Jenenge ing basa Inggris yaiku aitch (pocapan /ˈeɪtʃ/, jamak aitches), utawa regionally haitch / heɪtʃ/.