Sindangjawa, Dukupuntang, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sindangjawa
Désa
Sindangjawa kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Sindangjawa
Sindangjawa
Sindangjawa kapernah ing Jawa Kulon
Sindangjawa
Sindangjawa
Sindangjawa kapernah ing Indonésia
Sindangjawa
Sindangjawa
Koordhinat: 6°45′55″S 108°27′09″E / 6.76521°S 108.45239°E / -6.76521; 108.45239Koordhinat: 6°45′55″S 108°27′09″E / 6.76521°S 108.45239°E / -6.76521; 108.45239
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanDukupuntang
Kodhe laladan
administrasi
32.09.16.2009

Sindangjawa iku désa ing Kacamatan Dukupuntang, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)