Menyang kontèn

Cikalahang, Dukupuntang, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Cikalahang
Désa
Cikalahang kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Cikalahang
Cikalahang
Cikalahang kapernah ing Jawa Kulon
Cikalahang
Cikalahang
Cikalahang kapernah ing Indonesia
Cikalahang
Cikalahang
Koordhinat: 6°46′49″S 108°24′45″E / 6.78041°S 108.41252°E / -6.78041; 108.41252Koordhinat: 6°46′49″S 108°24′45″E / 6.78041°S 108.41252°E / -6.78041; 108.41252
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanDukupuntang
Kodhe laladan
administrasi
32.09.16.2002

Cikalahang iku désa ing Kacamatan Dukupuntang, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.