Menyang kontèn

Girinata, Dukupuntang, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Girinata
Désa
Girinata kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Girinata
Girinata
Girinata kapernah ing Jawa Kulon
Girinata
Girinata
Girinata kapernah ing Indonesia
Girinata
Girinata
Koordhinat: 6°45′18″S 108°24′26″E / 6.75487°S 108.40717°E / -6.75487; 108.40717Koordhinat: 6°45′18″S 108°24′26″E / 6.75487°S 108.40717°E / -6.75487; 108.40717
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanDukupuntang
Kodhe laladan
administrasi
32.09.16.2011

Girinata iku désa ing Kacamatan Dukupuntang, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.