Bobos, Dukupuntang, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bobos
Désa
Bobos kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Bobos
Bobos
Bobos kapernah ing Jawa Kulon
Bobos
Bobos
Bobos kapernah ing Indonésia
Bobos
Bobos
Koordhinat: 6°46′34″S 108°24′23″E / 6.77602°S 108.40638°E / -6.77602; 108.40638Koordhinat: 6°46′34″S 108°24′23″E / 6.77602°S 108.40638°E / -6.77602; 108.40638
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanDukupuntang
Kodhe laladan
administrasi
32.09.16.2001

Bobos iku désa ing Kacamatan Dukupuntang, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)