Menyang kontèn

Kepunduan, Dukupuntang, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kepunduan
Désa
Kepunduan kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Kepunduan
Kepunduan
Kepunduan kapernah ing Jawa Kulon
Kepunduan
Kepunduan
Kepunduan kapernah ing Indonesia
Kepunduan
Kepunduan
Koordhinat: 6°45′11″S 108°25′29″E / 6.75318°S 108.42459°E / -6.75318; 108.42459Koordhinat: 6°45′11″S 108°25′29″E / 6.75318°S 108.42459°E / -6.75318; 108.42459
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanDukupuntang
Kodhe laladan
administrasi
32.09.16.2010

Kepunduan iku désa ing Kacamatan Dukupuntang, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.