Balad, Dukupuntang, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Balad
Désa
Balad kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Balad
Balad
Balad kapernah ing Jawa Kulon
Balad
Balad
Balad kapernah ing Indonésia
Balad
Balad
Koordhinat: 6°45′46″S 108°25′17″E / 6.76271°S 108.42125°E / -6.76271; 108.42125Koordhinat: 6°45′46″S 108°25′17″E / 6.76271°S 108.42125°E / -6.76271; 108.42125
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanDukupuntang
Kodhe laladan
administrasi
32.09.16.2005

Balad iku désa ing Kacamatan Dukupuntang, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)