Sidamulya, Godhéan, Sléman

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sidamulya
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSidomulyo
Sidamulya kapernah ing Kabupatèn Sléman
Sidamulya
Sidamulya
Sidamulya kapernah ing Ngayogyakarta
Sidamulya
Sidamulya
Sidamulya kapernah ing Indonésia
Sidamulya
Sidamulya
Koordhinat: 7°47′11″S 110°17′41″E / 7.78647°S 110.29485°E / -7.78647; 110.29485Koordhinat: 7°47′11″S 110°17′41″E / 7.78647°S 110.29485°E / -7.78647; 110.29485
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènSléman
KacamatanGodhéan
Kodhe laladan
administrasi
34.04.02.2003

Sidamulya iku désa ing Kacamatan Godhéan, Kabupatèn Sléman, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)