Sidakarta, Godhéan, Sléman

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sidakarta
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSidokarto
Sidakarta kapernah ing Kabupatèn Sléman
Sidakarta
Sidakarta
Sidakarta kapernah ing Ngayogyakarta
Sidakarta
Sidakarta
Sidakarta kapernah ing Indonésia
Sidakarta
Sidakarta
Koordhinat: 7°46′37″S 110°18′21″E / 7.77695°S 110.3059°E / -7.77695; 110.3059Koordhinat: 7°46′37″S 110°18′21″E / 7.77695°S 110.3059°E / -7.77695; 110.3059
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènSléman
KacamatanGodhéan
Kodhe laladan
administrasi
34.04.02.2005

Sidakarta iku désa ing Kacamatan Godhéan, Kabupatèn Sléman, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)