Sidaluhur, Godhéan, Sléman

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sidaluhur
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSidoluhur
Sidaluhur kapernah ing Kabupatèn Sléman
Sidaluhur
Sidaluhur
Sidaluhur kapernah ing Ngayogyakarta
Sidaluhur
Sidaluhur
Sidaluhur kapernah ing Indonésia
Sidaluhur
Sidaluhur
Koordhinat: 7°46′07″S 110°16′53″E / 7.76864°S 110.28142°E / -7.76864; 110.28142Koordhinat: 7°46′07″S 110°16′53″E / 7.76864°S 110.28142°E / -7.76864; 110.28142
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènSléman
KacamatanGodhéan
Kodhe laladan
administrasi
34.04.02.2002

Sidaluhur iku désa ing Kacamatan Godhéan, Kabupatèn Sléman, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)