Menyang kontèn

Sidaarum, Godhéan, Sléman

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sidaarum
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSidoarum
Sidaarum kapernah ing Kabupatèn Sléman
Sidaarum
Sidaarum
Sidaarum kapernah ing Ngayogyakarta
Sidaarum
Sidaarum
Sidaarum kapernah ing Indonesia
Sidaarum
Sidaarum
Koordhinat: 7°46′43″S 110°19′09″E / 7.77856°S 110.31928°E / -7.77856; 110.31928Koordhinat: 7°46′43″S 110°19′09″E / 7.77856°S 110.31928°E / -7.77856; 110.31928
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènSléman
KacamatanGodhéan
Kodhe laladan
administrasi
34.04.02.2006

Sidaarum iku désa ing Kacamatan Godhéan, Kabupatèn Sléman, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.