Setabelan, Banjarsari, Kutha Surakarta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Setabelan
Kalurahan
Setabelan kapernah ing Kutha Surakarta
Setabelan
Setabelan
Setabelan kapernah ing Jawa Tengah
Setabelan
Setabelan
Setabelan kapernah ing Indonésia
Setabelan
Setabelan
Koordhinat: 7°33′42″S 110°49′35″E / 7.56167°S 110.82647°E / -7.56167; 110.82647Koordhinat: 7°33′42″S 110°49′35″E / 7.56167°S 110.82647°E / -7.56167; 110.82647
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kutha Surakarta
Kacamatan Banjarsari
Kodhe laladan
administrasi
33.72.05.1004

Setabelan iku kalurahan ing Kacamatan Banjarsari, Kutha Surakarta, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2019-02-25.