Serpong, Tangerang Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Serpong
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiBanten
KuthaTangerang Kidul

Serpong iku kacamatan ing Kutha Tangerang Kidul, Provinsi Banten, Indonésia.

  • Buaran
  • Ciater
  • Rawa Mekar Jaya
  • Rawa Buntu
  • Serpong
  • Cilenggang
  • Lengkong Gudang
  • Lengkong Gudang Timur
  • Lengkong Wétan

Rujukan[besut | besut sumber]

  • Data Sirusa BPS 2007

Pranala njaba[besut | besut sumber]