Ciputat, Tangerang Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ciputat
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiBanten
KuthaTangerang Kidul
Kode Kemendagri36.74.04 Edit the value on Wikidata

Ciputat iku kacamatan ing Kutha Tangerang Kidul, Provinsi Banten, Indonésia.

Kalurahan[besut | besut sumber]

  • Sarua
  • Jombang
  • Sawah Baru
  • Sarua Indah
  • Sawah
  • Ciputat
  • Cipayung

Rujukan[besut | besut sumber]

  • Data Sirusa BPS 2007

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Ciputat, Tangerang Kidul