Menyang kontèn

Sepulu, Sepulu, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sepulu
Désa
Sepulu kapernah ing Kabupatèn Bangkalan
Sepulu
Sepulu
Sepulu kapernah ing Jawa Wétan
Sepulu
Sepulu
Sepulu kapernah ing Indonesia
Sepulu
Sepulu
Koordhinat: 6°53′44″S 112°57′32″E / 6.89568°S 112.95902°E / -6.89568; 112.95902Koordhinat: 6°53′44″S 112°57′32″E / 6.89568°S 112.95902°E / -6.89568; 112.95902
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanSepulu
Kodhe laladan
administrasi
35.26.08.2001

Sepulu iku désa ing Kacamatan Sepulu, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.