Menyang kontèn

Saplasah, Sepulu, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Saplasah
Désa
Saplasah kapernah ing Kabupatèn Bangkalan
Saplasah
Saplasah
Saplasah kapernah ing Jawa Wétan
Saplasah
Saplasah
Saplasah kapernah ing Indonesia
Saplasah
Saplasah
Koordhinat: 6°57′55″S 112°59′33″E / 6.9654°S 112.99262°E / -6.9654; 112.99262Koordhinat: 6°57′55″S 112°59′33″E / 6.9654°S 112.99262°E / -6.9654; 112.99262
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanSepulu
Kodhe laladan
administrasi
35.26.08.2007

Saplasah iku désa ing Kacamatan Sepulu, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.