Menyang kontèn

Genelap, Sepulu, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Genelap
Désa
Genelap kapernah ing Kabupatèn Bangkalan
Genelap
Genelap
Genelap kapernah ing Jawa Wétan
Genelap
Genelap
Genelap kapernah ing Indonesia
Genelap
Genelap
Koordhinat: 6°56′09″S 112°59′46″E / 6.93578°S 112.99612°E / -6.93578; 112.99612Koordhinat: 6°56′09″S 112°59′46″E / 6.93578°S 112.99612°E / -6.93578; 112.99612
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanSepulu
Kodhe laladan
administrasi
35.26.08.2008

Genelap iku désa ing Kacamatan Sepulu, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.