Menyang kontèn

Klapayan, Sepulu, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Klapayan
Désa
Klapayan kapernah ing Kabupatèn Bangkalan
Klapayan
Klapayan
Klapayan kapernah ing Jawa Wétan
Klapayan
Klapayan
Klapayan kapernah ing Indonesia
Klapayan
Klapayan
Koordhinat: 6°57′54″S 112°55′55″E / 6.96496°S 112.93206°E / -6.96496; 112.93206Koordhinat: 6°57′54″S 112°55′55″E / 6.96496°S 112.93206°E / -6.96496; 112.93206
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanSepulu
Kodhe laladan
administrasi
35.26.08.2004

Klapayan iku désa ing Kacamatan Sepulu, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.