Menyang kontèn

Bangsereh, Sepulu, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Bangsereh
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Bangkalan Regency" does not exist.
Koordhinat: 6°56′28″S 112°57′28″E / 6.94107°S 112.95785°E / -6.94107; 112.95785Koordhinat: 6°56′28″S 112°57′28″E / 6.94107°S 112.95785°E / -6.94107; 112.95785
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanSepulu
Kodhe laladan
administrasi
35.26.08.2005

Bangsereh iku désa ing Kacamatan Sepulu, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.