Menyang kontèn

Sendhang, Wanagiri, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sendhang
Désa
Sendhang kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Sendhang
Sendhang
Sendhang kapernah ing Jawa Tengah
Sendhang
Sendhang
Sendhang kapernah ing Indonesia
Sendhang
Sendhang
Koordhinat: 7°50′46″S 110°53′49″E / 7.8461888°S 110.8970163°E / -7.8461888; 110.8970163Koordhinat: 7°50′46″S 110°53′49″E / 7.8461888°S 110.8970163°E / -7.8461888; 110.8970163
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanWanagiri
Kodhe laladan
administrasi
33.12.12.2001

Sendhang iku désa ing Kacamatan Wanagiri, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.