Manjung, Wanagiri, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Manjung
Désa
Manjung kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Manjung
Manjung
Manjung kapernah ing Jawa Tengah
Manjung
Manjung
Manjung kapernah ing Indonésia
Manjung
Manjung
Koordhinat: 7°46′43″S 110°57′56″E / 7.7785239°S 110.9655659°E / -7.7785239; 110.9655659Koordhinat: 7°46′43″S 110°57′56″E / 7.7785239°S 110.9655659°E / -7.7785239; 110.9655659
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanWanagiri
Kodhe laladan
administrasi
33.12.12.2012

Manjung iku désa ing Kacamatan Wanagiri, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)