Menyang kontèn

Giriwana, Wanagiri, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Giriwana
Kalurahan
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Wonogiri Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°47′00″S 110°55′15″E / 7.7833831°S 110.9208593°E / -7.7833831; 110.9208593Koordhinat: 7°47′00″S 110°55′15″E / 7.7833831°S 110.9208593°E / -7.7833831; 110.9208593
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanWanagiri
Kodhe laladan
administrasi
33.12.12.1007

Giriwana iku kalurahan ing Kacamatan Wanagiri, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.