Pokohkidul, Wanagiri, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pokohkidul
Désa
Pokohkidul kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Pokohkidul
Pokohkidul
Pokohkidul kapernah ing Jawa Tengah
Pokohkidul
Pokohkidul
Pokohkidul kapernah ing Indonésia
Pokohkidul
Pokohkidul
Koordhinat: 7°50′27″S 110°57′13″E / 7.8406949°S 110.953644°E / -7.8406949; 110.953644Koordhinat: 7°50′27″S 110°57′13″E / 7.8406949°S 110.953644°E / -7.8406949; 110.953644
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanWanagiri
Kodhe laladan
administrasi
33.12.12.2004

Pokohkidul iku désa ing Kacamatan Wanagiri, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)